Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Om je goed en snel te helpen vraag ik je vriendelijk je ruil- en retourneer zaken enkel via e-mail te melden. Meldingen via whatsapp of facebook neem ik niet in behandeling. Van je e-mail krijg je altijd een ontvangstbevestiging.

Ruilen:
Wil je een product ruilen omdat dit beschadigd is onderweg naar jou, dan neem je direct na ontvangst van je pakket (uiterlijk binnen 48 uur) contact met mij op, voorzien van foto van de beschadiging.

Mocht je een product willen ruilen omdat het toch niet is wat je wil, dan is dat mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Neem contact op met Avonturenbeer om te vermelden welk product je wilt ruilen en welk product je daarvoor in de plaats wilt ontvangen. Je stuurt mij het product (ongebruikt, in originele staat) retour en je krijg een kortingscode twv het product om daarmee de nieuwe producten te bestellen. De verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Is er sprake van een fout, gemaakt door ons? Dan betaal ik uiteraard alle verzendkosten om het juiste product bij jou thuis te krijgen. LET OP! Je stuurt eerst het verkeerde item retour, daarna stuur ik jou het juiste.

Retourneren:
Mocht je je bedenken dan heb je het recht om tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling deze te annuleren, zonder opgaaf van reden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. 

LET OP: bestel je meerdere artikelen en retourneer je ze niet allemaal? Dan ontvang je enkel de kosten voor de geretourneerde artikelen retour. Retourneer je de volledige bestelling? Dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug.  De kosten voor retour van jouw huis naar Avonturenbeer zijn voor jouw rekening. De kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Avonturenbeer geretourneerd moeten worden. Meld je retour aan via info@avonturenbeer.nl Stuur vervolgens dit formulier voor herroeping mee met je retour. Retouren die niet voorzien zijn van dit formulier kan ik niet in behandeling nemen. Het orderbedrag staat binnen 14 dagen na ontvangst van je retour weer op je bankrekening, mits het product reeds in originele staat retour is ontvangen.

Retouradres:

Avonturenbeer

Schokker 39

2991DJ Barendrecht